Werk in tijden van Corona

Wij krijgen veel vragen over thuiswerken tijdens COVID-19. Daarom plaatsen we met enige regelmaat een artikel met bruikbare tips en informatie.

Wat doet Cohesie

Cohesie levert een bijdrage aan de vermindering van het verzuim in jouw organisatie. Wij brengen vanuit liefde en betrokkenheid mensen in beweging: ‘Your company cares’.

De aanpak van Cohesie

De aanpak van Cohesie is pragmatisch van aard. In tegenstelling tot veel andere arbodiensten, bekijken wij een ziektegeval niet enkel vanuit de medische hoek.

De klanten van Cohesie

De klanten van Cohesie zijn zeer divers, maar hebben een grote gemeenschappelijke deler: zij geloven in een andere aanpak en zien medewerkers als het succes van hun organisatie.

Wat anderen zeggen over Cohesie

“Cohesie is er heel goed in om mensen een keuze te laten maken en hen bewust te maken van het feit dat ze een keuze hebben.”

“Als je als organisatie je mensen belangrijk vindt en meer verwacht dan een dokter waar mensen zich ziek melden, dan is Cohesie de beste keuze.”

“Wat Cohesie anders maakt, is de samenwerking om medewerkers te verleiden om zo snel mogelijk weer aan de slag te gaan.”

“Het wordt tijd om eigen regie en eigen verantwoordelijkheid voorop te stellen. Wil je als werkgever voorop lopen bij deze ontwikkeling, dan is Cohesie de juiste partij.”

Cohesie werkt met trots voor

Laatste nieuws

Corona burn-out tijdbom

Het Nationaal Centrum Preventie Stress en Burn-out (NCPSB) luidt met name de noodklok over de verborgen burn-outklachten. “Het stijgende ziekteverzuim dat we nu al zien, is slechts de voorbode van een nakende burn-out epidemie.

Keuzes maken is verantwoordelijkheid nemen voor je eigen leven

Keuzestress is iets waar bijna iedereen weleens mee worstelt. Meestal gaat het niet over welke variant latte of cappuccino, maar over het maken van een keuze rondom levensvragen, studie, werk of een combinatie. Hoe groter de consequenties zijn van je keuze, hoe moeilijker de beslissing vaak is.

Rouw -online- op de werkvloer

Het overlijden van een dierbare overkomt naar schatting zo’n 200.000 mensen per jaar In Nederland. Veel van deze mensen zijn op dat moment aan het werk. Je krijgt op verschillende manieren te maken met rouw en verlies.