Wat doet Cohesie

Cohesie levert een bijdrage aan de vermindering van het verzuim in jouw organisatie. Wij brengen vanuit liefde en betrokkenheid mensen in beweging: ‘Your company cares’.

De aanpak van Cohesie

De aanpak van Cohesie is pragmatisch van aard. In tegenstelling tot veel andere arbodiensten, bekijken wij een ziektegeval niet enkel vanuit de medische hoek.

De klanten van Cohesie

De klanten van Cohesie zijn zeer divers, maar hebben een grote gemeenschappelijke deler: zij geloven in een andere aanpak en zien medewerkers als het succes van hun organisatie.

Wat anderen zeggen over Cohesie

“Cohesie is er heel goed in om mensen een keuze te laten maken en hen bewust te maken van het feit dat ze een keuze hebben.”

“Als je als organisatie je mensen belangrijk vindt en meer verwacht dan een dokter waar mensen zich ziek melden, dan is Cohesie de beste keuze.”

“Wat Cohesie anders maakt, is de samenwerking om medewerkers te verleiden om zo snel mogelijk weer aan de slag te gaan.”

“Het wordt tijd om eigen regie en eigen verantwoordelijkheid voorop te stellen. Wil je als werkgever voorop lopen bij deze ontwikkeling, dan is Cohesie de juiste partij.”

Cohesie werkt met trots voor

Laatste nieuws

Rouw -online- op de werkvloer

Het overlijden van een dierbare overkomt naar schatting zo’n 200.000 mensen per jaar In Nederland. Veel van deze mensen zijn op dat moment aan het werk. Je krijgt op verschillende manieren te maken met rouw en verlies.

Energie check

Nieuwsgierig naar wat jou een energieboost geeft en waar je op leeg loopt? Download de uitgebreide ENERGIECHECK Energie slurpers en Energie-opwekkers in tijden van Corona.

De kracht van de lach

De eerste weken na de Corona maatregelen was er opvallend veel humor op social media te zien. Filmpjes over WC rollen, de tolk Irma met haar hamsterende gebaren tijdens de persconferentie en grappige berichten over thuiswerken met kinderen.