Werk in tijden van Corona

Wij krijgen veel vragen over thuiswerken tijdens COVID-19. Daarom plaatsen we met enige regelmaat een artikel met bruikbare tips en informatie.

Wat doet Cohesie

Cohesie levert een bijdrage aan de vermindering van het verzuim in jouw organisatie. Wij brengen vanuit liefde en betrokkenheid mensen in beweging: ‘Your company cares’.

De aanpak van Cohesie

De aanpak van Cohesie is pragmatisch van aard. In tegenstelling tot veel andere arbodiensten, bekijken wij een ziektegeval niet enkel vanuit de medische hoek.

De klanten van Cohesie

De klanten van Cohesie zijn zeer divers, maar hebben een grote gemeenschappelijke deler: zij geloven in een andere aanpak en zien medewerkers als het succes van hun organisatie.

Wat anderen zeggen over Cohesie

“Cohesie is er heel goed in om mensen een keuze te laten maken en hen bewust te maken van het feit dat ze een keuze hebben.”

“Als je als organisatie je mensen belangrijk vindt en meer verwacht dan een dokter waar mensen zich ziek melden, dan is Cohesie de beste keuze.”

“Wat Cohesie anders maakt, is de samenwerking om medewerkers te verleiden om zo snel mogelijk weer aan de slag te gaan.”

“Het wordt tijd om eigen regie en eigen verantwoordelijkheid voorop te stellen. Wil je als werkgever voorop lopen bij deze ontwikkeling, dan is Cohesie de juiste partij.”

Cohesie werkt met trots voor

Laatste nieuws

Alleen is ook maar alleen

Je op je gemak voelen als je eenzaam bent is lastig, vooral tijdens een pandemie. Alleen zijn kan normaal gezien al lastig zijn, en in deze omstandigheden al helemaal. Als je op dit moment alleen thuiszit, geen mens ziet, zijn hier wat tips om met de grootste uitdagingen om te gaan, zodat je de komende periode enigszins dragelijk voor jezelf kunt maken.

Vakantie in Coronatijd

De meivakantie (& de zomer) komt eraan en veel mensen weten -nog- niet of ze door Corona wel vakantie dagen moeten/willen opnemen.

Aandacht

Gemiddeld worden we 240 keer per dag onderbroken (om de 2 minuten). Per onderbreking kost het minimaal 60 seconden om daar weer van te herstellen.