Werk in tijden van Corona

Wij krijgen veel vragen over thuiswerken tijdens COVID-19. Daarom plaatsen we met enige regelmaat een artikel met bruikbare tips en informatie.

Wat doet Cohesie

Cohesie levert een bijdrage aan de vermindering van het verzuim in jouw organisatie. Wij brengen vanuit liefde en betrokkenheid mensen in beweging: ‘Your company cares’.

De aanpak van Cohesie

De aanpak van Cohesie is pragmatisch van aard. In tegenstelling tot veel andere arbodiensten, bekijken wij een ziektegeval niet enkel vanuit de medische hoek.

De klanten van Cohesie

De klanten van Cohesie zijn zeer divers, maar hebben een grote gemeenschappelijke deler: zij geloven in een andere aanpak en zien medewerkers als het succes van hun organisatie.

Wat anderen zeggen over Cohesie

“Cohesie is er heel goed in om mensen een keuze te laten maken en hen bewust te maken van het feit dat ze een keuze hebben.”

“Als je als organisatie je mensen belangrijk vindt en meer verwacht dan een dokter waar mensen zich ziek melden, dan is Cohesie de beste keuze.”

“Wat Cohesie anders maakt, is de samenwerking om medewerkers te verleiden om zo snel mogelijk weer aan de slag te gaan.”

“Het wordt tijd om eigen regie en eigen verantwoordelijkheid voorop te stellen. Wil je als werkgever voorop lopen bij deze ontwikkeling, dan is Cohesie de juiste partij.”

Cohesie werkt met trots voor

Laatste nieuws

Morgen gezond weer op!

Slapen is de beste manier om voor jezelf en vooral om voor je gezondheid te zorgen. Behoefte aan een goede nachtrust? In dit artikel enkele tips & suggesties om uit te proberen.
online skills

Online je skills trainen

Heb je door de Coronacrisis nu ruimte in je agenda? Dan kan je deze tijd ook gebruiken voor een online training. Cohesie zette een aantal nuttige cursussen op een rij.
ziekmelden tijdens corona

Een medewerker ziek melden ten tijde van het Coronavirus

Een ziekmelding doen in deze tijd van het Coronavirus is ingewikkelder dan normaal. De tabel in dit artikel kan je helpen beslissen.