De technologie van Microsoft verandert de manier waarop mensen werken en leven en creëert nieuwe kansen, voor mensen, organisaties, maar ook voor de Nederlandse samenleving. Microsoft Nederland probeert daar op allerlei manieren een bijdrage aan te leveren.

Microsoft Nederland helpt mensen meer uit zichzelf te halen. Met technologie die het gemakkelijk maakt om documenten te maken, in contact te blijven met vrienden en collega’s, maar ook om te genieten van muziek, films en games.

Microsoft Nederland helpt organisaties productiever en flexibeler te werken. Met nieuwe oplossingen voor bijvoorbeeld beheer, virtualisatie, mobiel werken en unified communications. Zo kunnen ze technologie vóór zich laten werken.

Het Nieuwe Werken is een andere manier van werken en samenwerken, ondersteund door de laatste technologie. In het Nieuwe Werken gaan mensen en organisaties flexibeler om met arbeidstijd en werkomgeving. Hierdoor voelen mensen zich prettiger. En wordt de organisatie productiever. Het Nieuwe Werken is in de praktijk voor elke organisatie anders. Microsoft Nederland is enige jaren geleden begonnen met een reis naar het Nieuwe Werken om de mogelijkheden van de eigen technologie zélf optimaal te benutten.

Van die reis naar het Nieuwe Werken leren ze nog elke dag. En Microsoft Nederland deelt graag deze ervaringen met u. Bijvoorbeeld met een website over het Nieuwe Werken, waar Microsoft Nederland hoopt te inspireren op een andere manier naar werk en werkomgeving te kijken. Microsoft Nederland is in 2012 tevens voor de 4e keer verkozen tot Great Place to Work!

De werkwijze op het gebied van arbodienst verlening van Cohesie sluit naadloos aan op deze vernieuwende werkwijze van Microsoft Nederland.